Thursday, 7 April 2011

Dua tiga kucing berlari

tajuk lain pantun lain.pantun di buat khas untuk team Barca

Ada ubi ada batas.
ada hari Shaktar try balas,
-darijo srna-

Nampaknya Shaktar jadi mangsa ke-3 di belasah dalam QF UCL ni.
5-1
Banyak nye nak kejar 2nd leg nanti.
Nak komen game Barca macam tak guna je.
Semua game diorang main macam tu.
Tak ade beza pun.

Persoalan,
Shaktar ni yang lemah sangat ke?
or
Barca yang terlampau hebat?

Aku cakap Barca yang kuat.
Bukan Shaktar yang lemah sangat
Takkan la Shaktar tak kuat.
Arsenal pun kalah dengan diorang.

Arsenal kuat ke?
Entah la.
Tengok la lawan Malaysia nanti macam mane.
=)

Pe ingat Marcelo tu power sangat ke overlap??

Emmm~~~sedapnye





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...