Thursday, 3 March 2011

Saya Messi,Saya ok je gelecek korg...

helo...ha ye team planet pluto..nk lwn ngn sy ek??
Ini bukan Lionel Ritchie tapi nie Lionel Messi.badan kecik tapi otak dengan talent sebesar-besar alam.kaki ada gam.bawa bola melekat.gelecek semua org slumber je tanpa segan silu.pendek tapi gol tanduk banyak jek.langkah kecik tp laju cam hape ntah.

Baru lepas jaringkan gol ke-28 season ni time menang dengan Valencia 1-0.Die je campur ngn si david villa larut malam tu je dah sumbang separuh dari gol barca season ni.Aku rase lepas ni messi patut join liga lain la.Kalo Safee Sali cari luar dari Malaysia aku cadang si Messi ni cari liga luar dari bumi.eh x la huhu.lua dari Sepang-nyol dah la kan.defend2 liga sepanyol jenuh asik kene ayam jek.kesian plak awok menengoknye.pegi la men kt liga lain pulak.EPL ke,Seria A ke,Bundesliga ke kan.men kt Liga Super pun pe salah sebenarnya. Gudluck la kat korang yang angan2 nak tekel si messi ni ye.
 USAHA TANGGA KEJAYAAN.

2 comments:

  1. mane story pasal janggut david villa.aku mahukan satu!

    ReplyDelete
  2. hahah relx2...adik comei messi asik perform lebih jek..wat pasl die dulu...tggu sat na...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...