Thursday, 3 March 2011

Ha amik kau!!!

Kami bukan dari gen galaktikus ye
Team Real Madrid, team manyak duit.
Sekali menang,gol tak nak kalah punya.
7 biji terus diorang ni bagi dekat team yang dapat sponsor dari Lady gaga ni,Malagagagagaga.
Kalo dalam drama melayu konpem2 dah keluar ayt ni 'Kau kejam...kau kejam!!!'.
Macam biasa kalo dah gol mesti nak berguni-guni berbakul-bakul , mamat CR7 sure la gol kan. 
Kalo tak da dalam list scorer memang tak sah
dah lafaz pun x betul memang la x sah.
 Dia sorang je 3 biji telur. Campur dengan abg karim 2 biji, marslow sebijik, geng MARIA mariana sebiji.
Semuanya 7 biji dik, RM1.80. Ha sape nak bayar semua ni. Lady gagap la bayar. Duit berlambak-lambak ape guna.
 Untuk budak-budak Malaga jangan sedih sangat. Bukan tak biasa kene tibai.

eiiii kene tibai ek...hik3



4 comments:

  1. team malaga blh continue karier sebagai penari latar v.c lady gaga yup

    ReplyDelete
  2. aah mentang bola je dlm ni kak sol

    ReplyDelete
  3. nanti aku bg cdgn kt diorg..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...