Tuesday, 1 March 2011

Hari ini dalam sejarah-refree ramai x pegi sekolah...



Tanggal 2 mac 2011 aku di sajikan dengan refree bertaraf planet nameck.mata stail helang punya.semua benda boleh nampak.ref tempatan or epl same je power.(tangan kat bahu,mata pandang atas).xpe,ni sume cabaran untuk team yg klasemen2 jek.skali skale kene palsu dengan refree ape salahnye kan.


Gol rooney smart,goal david luiz smart,lampard men hayun jek penalti tu,nani x jadi men,david luiz men jahat patut kad merah(grrrr~~~),torres+anelka x bagi impact langsung,volley zhirkov smart,skill backhill giggs KLASEMEN.tu jek aku nampak.yang lain aku x amik port.ivanovic kene olley ngn nani


Salam Perpaduan semua.Geng2 meriam jangan suka sangat ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...