Friday, 4 March 2011

Pusingan ke-2 Piala Fa 3/4/2011

Perak vs Sime Darby (3-0)
ate 3-0 kome.ini yang awok gemor ni.3 biji kelapa sawit lughuh ha.akmal jolok sebijik,abam jali sebijik, n yang paling awok kagum sekali bile si azrul jolok dapat jugak sebijik, freekick pulak tu.kamu ni memang betoi ler azrul.Game seterusnya Perak akan lawan Terengganu.Agak mencabar di situ ye.ajejeje beruk ha.


PKNS vs Pahang (1-3)
game ni aku tengok tadi kat tv.bukan tv 1 ye.kat astro arena channel 801. Game boleh tahan menarik. PKNS smart jugak main tapi 1st half jela diorang control. dapat la sebijik diorang lead. 2nd half aku xtau la dollah salleh dengan zainal abidin hasan cakap ape kat budak2 pahang ni sampai diorang pulak control game.Hasilnya 3 biji gol dapat.Fazli skor 1,famirul ashraf skor 2.Yang best gol famirul dua-dua bijik same.Gol tanduk dari sepakan sudut.Stail jugak budak kecik ni.tapi baju besor x padan dengan padan.Nasib pandai mencelah.Tahniah ye team pahang.Sultan mesti suka.next game Pahang vs Kuala Lumpur.


game lain malas la review..tak larat tulis banyak-banyak.bagi result dah la k.


N.SEMBILAN (0) - K.LUMPUR (0) K.Lumpur menang penalti 4-2
ATM (2) - TERENGGANU (3)
SELANGOR (2) - HARIMAU MUDA B (1)
JOHOR FC (0) - KELANTAN (1)
KEDAH (0) - FELDA UNITED (1)
HARIMAU MUDA A (1) - JOHOR (2)


anak rimau dua-dua tumbang.
geng tentera tumbang sebab ada hal lagi penting diorang nak jaga,hal negara.
kelantan maintain macho menang dengan geng lebah(sengat habis dah)
kedah bungkuih nasi lemak.geng felda dapt jual 1 tanah.
n.9 paling hampeh.dah x tahan pedas kot.kalah dengan geng pavillion.


so untuk pusingan ke-2 Piala Fa ni aku nak bagi kredit kat budak ni.sebab ape??sebab die skor freekick dua kali berturut-turut dalam 2 game.dah lame x jumpe player boleh buat cmni.kamu memang MANTOP YOB!!!
Mak,saya dua kali gol freekick...sukernye!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...