Wednesday, 9 March 2011

Melangkah gagah.

Tottenham Hotspurs.Kelab Epl pertama yang berjaya melepasi last 16 punyer round setelah wakil yang diharapkan semalam tumbang korban hari raya haji oleh anak buah Pep Guardiola.
AC Milan pulak seperti tidak berapa bernafsu untuk pergi jauh dalam UCL ni.
 Diorang okay je kot kalah dlm UCL sebab Seria A diorang boleh dapat.
Pe ade hal kan??
Sumbangan terbesar kemenangan pagi ni tak lain tak bukan adalah dari si William Gallak.
Tibe pada saat waktu ketika yang paling tepat untuk selamatkan bola dari menerjah jaring.
Sedara Sandro jugak main dengan baik dengan membantai segala pemain AC Milan yang cuba bawa bola.Padan!!!
Kemunculan semula Gareth Bale tak bagi ape-ape impak pun.
tak pe la.1st game lepas sakit.
Spurs maju ke depan tanpa perlu melihat Arsenal di belakang.
Result:spurs(0) vs milan(0)-(Agg 1-0).

Selamat aku ade kat sini.Korang ade??

Gua warm-up je pun tadi.



Shalke 04 terus melangkah maju dengan membuat upset menewaskan lawan yang lagi faymes, Valencia. 
Pemain paling menyerlah untuk perlawanan pagi nie adalah mamat yang telah menubuhkan syarikat pakaian iaitu JEFFERSON Agustin Farfan.
Dekat Malaysia ade butik die ni.Try la cari ye.
Bagi yang meng'like' fan page budak ni korang boleh dapat diskaun 20% untuk setiap pembelian.
Kemenangan 3-1 hasil 2 jaringan dari Farfan sudah cukup melayakkan Shalke ke pusingan seterusnya
Mungkin farfan akan fikirkan untuk buka cawangan lain if dia dapat buat gol lagi next game.
Shalke melangkah bergaya secara senyap sunyi ditemani bunyi riang-riang.
result:shalke(3) vs valencia(1)-(Agg 4-2)

Gua bukan owner jefferson ok!!!





3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...