Wednesday, 9 March 2011

Ada apa pada karpet??


Sedikit info mengenai karpet:
Tempat untuk beristirehat setelah penat membanting tulang demi sesuap nasi.
Dijadikan sebagai laluan untuk dipijak golongan-golongan berkasta tinggi.
Dapat mengurangi kebisingan dan gema di ruang yang besar terutama tatkala nyanyian sumbang Giant di perdengarkan.
Penghias kamar tidur anak kecil yang gemar merangkak ke hulu ke hilir.
Mengelakkan sesebuah lantai itu kotor dengan mudahnya.
Memberi ruang orang berjiwa seni mencetak idea di atas bulu yang lembut lagi halus.


rase nak rembat macam ni lagi la malam ni


Line up Malaysia(maybe):Khairul Fahmi Che Mat (kapten), Mahali Jasuli, Muslim Ahmad, Fadhli Shas, Affize Faisal Mamat, Wan Zaharulnizam Wan Zakaria, K. Gurusamy, Gary Steven Robbat, Fandi Othman, Irfan Fazail, Ahmad Fakri Saarani.udani karpet

Line up Malaysia malam ni yang seperti ramai peminat ping pong cakapkan maybe tiadanya penyerang yang bernama Ahmad Shakir Ali.
Coach Ong mungkin rasakan kekurang tajaman penyudah Shakir time 1st game hari tu.
Harap-harap barisan yang baru ni(Gary Steven Robbat je pun yang tukar) dapat menjelmakan permainan yang lagi baik dan penyudah yang lagi tajam.
Fakri jangan sia-siakan peluang macam hari tu.Ko dah la lame tak gol.
Bersabar sedikit dalam menyerang.Jangan gelojoh sangat.Buruk perangai nanti orang kata.
Affize dengan Mahali korang player kegemaran aku.Sila overlap.
Aku harap Wan Zack Haikal dapat main malam ni.
Apex.Men elok-elok.ramai mak-mak tengok.

p/s:info sehingga saat aku tulis menatang nie siaran langsung game ni di tv maybe tergendala akibat masalah-masalah tertentu yang aku malas nak explain.Kalo tak dapat tengok,doa dan sokong dari jauh.InsyAllah sampai.=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...