Tuesday, 24 May 2011

Takziah


Ucapan ini aku tujukan khas kepada mereka yang malang sahaja.Yang tak malang tak perlu sibuk.

1.Liverpool FC.Sangat malang sebab season depan europa pun tak dapat main.Okay lagi season ni.At least boleh lawan Braga.Kalo UCL tak payah cakap la.Omong kosong je semua tu.Elok-elok berniat nak pergi play-off UCL,last-last habuk pun tarak.

2.Chelsea FC.Malang juga sebab dapat owner yang duit banyak tapi akal tak berapa nak banyak.Jenis tak boleh kalah.Kalo kalah je pecat.Yang dia tau MENANG 1000x.Hantar Irfan Bakti la kalo nak menang sangat.

3.Arsenal.Macam biasa awal season cakap nak rampas title EPL.Bila dah kene tinggal dengan Man U diorang berangan nak dapat 2nd place.Sekali kene potong pula dengan Chelsea.Harapan terakhir untuk peminat adalah dengan dapat kan tempat automatik ke UCL.Malangnya tak dapat juga kene potong dengan Man City.Alahai malangnya~~.


4.West Ham,Blackpool,Birmingham.3 kelab termalang dalam EPL sebab kene tendang turun liga.Ini time kalo tak ade orang sambar Charlie Adam memang rugi.Harapnya adalah salah satu dari team ni naik balik.Jangan jadi macam Melaka sudah la.Turun tak naik-naik.


p/s:yang di kejar tak dapat,yang di kendong berciciran

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...