Sunday, 6 March 2011

Gua pasrah.Gua x bias.suke ler tu??

Sebagai sorang fan Manchester United, malam ni adalah malam suram kelam ditutupi awan gelap bagi aku.
Sampaikan neslo ais pun x mampu ubat hati aku yang sedikit terluka ni.
Tapi tak ape la, at least kekalahan ni tak sesuram time kalah dengan Chelsea sebab game ni memang Man U patut kalah. 
Defend terkial-kial jaga si terusan suez yang sangat dasyat.
Movement 1st goal dari die memang maut.
Memang darah Amerika Selatan.
Si Kunyit pulak asik ade tepat dekat tempat kejadian.
Pergerakkan beliau umpama superhero khayalan kanak-kanak yang memakai spender merah di luar.
Kerajinan dan ketekunannya sewaktu membuat kerja sekolah matematik di upah dengan hatrik yang tak tercapai dek akal.
 Superkunyit mengganas.
ini rahsia.jangan sebarkan


Dari kem Man U, malam ni memang bukan malam kami.T_T
Terutama si Nani.
Kerekger ko sangat la kerek dengan tekel yang padu maut tu.
Syahdu je aku tengok.
Nani semangat bangun tunjuk dekat refree.
Aku tabik spring super ring ria.
Semoga cepat sembuh.Team perlukan kamu.
Pak Alex u need to do something.
Chicarito ko memang hebat.Menang or kalah ko memang tak peduli. Gol mesti mau sumbat.
Itu striker sejati.






Aku bukan menangis sebab teringat kampung halaman.
Aku bukan menangis mintak sedekah.
Aku bukan menangis kerana ditinggal kekasih.
Aku bukan penipu juga bukan pendusta.
Aku ditertawakan oleh khalayak.
Aku pasrah.Aku terima.


nukilan-luis nani



p/s:aku sorak sorang-sorang time Chicharito skor.tak tau la kalau yang lain sorak malu-malu.itu paling aku kecewa.jangan sorak time menang je.bile kalah senyap.



7 comments:

  1. sabar las..kalu aku ada mmg aku join ko sorak td..ish..

    ReplyDelete
  2. hahaha thanx mus...sabor je la hahaha

    ReplyDelete
  3. terbaekkkk..fresh dr ladang..hahaha..gudluck nest game..

    ReplyDelete
  4. btw, mase ak nk post comment ni, ade minx word captcha..ko tau pe word die bg? pities..such a kebetulan..gagaga..

    ReplyDelete
  5. fresh dr ladang kambing biri...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...