Tuesday, 22 March 2011

3rd eye.Mata helang.

Kadang-kadang tak semua yang kita tengok depan mata tu indah belaka.
Sebab tak ada perkara sentiasa indah dalam dunia ni.
Kadang-kadang kite pun tak tau ade mate yang sentiasa mengekori kite.
Sebab kita pun bukan jenis mate ikut bontot orang .
Kadang-kadang kite tak tau yang setiap perkara yang kita lakukan sedang dirakamkan.
Sebab kita mane pernah ade handycam.
Tapi ade orang even dah tau die dirakamkan,die still tak amik port tentang tingkahlaku die.
Pesen ape orang macam tu??
Itu namenye pesen 'ade aku kesah'
So video yang aku nak tunjuk ni maybe ramai dah tengok.
Saje nak tunjuk lagi.
Khas untuk peringatan kepada semua player,coach dan semua petugas bolasepak.
Jangan cuba buat benda tak senonoh di atas padang.
Jangan sembur hingus sesuka hati.
Jangan acah-acah gay main belakang orang.
Jangan buat french kiss depan orang ramai.
Jangan buat semua tu.Tolong ye.
Buat macam CR7 yang sentiasa control macho depan kamera.
Buat macam kembar n9 yang sentiasa pakai gel smart-smart before main
Buat macam Roberto Carlos setiap masa tight in even main lasak nak mampos.
Ini kerana anda seorang selebriti
dan anda sentiasa diperhatikan.






p/s:jangan main bini orang lain.itu pun boleh nampak.

2 comments:

  1. Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...