Sunday, 10 April 2011

You have only 1 season.

Kemarau jaringan dari El Nino terus berpanjangan.
Berapa lame lagi El Nino perlukan?
Rancangan Nabil pun just bagi 60 saat je.
Takkan nak bagi die 60 saat.
Sah-sah die ni kalo masuk kalah awal.
Audition pun tak layak.
Tengok rancangan tu pun tak layak.
Masuk AF je die mungkin layak.
Bukan sebab suara sedap.
Tapi sebab jambu.


Game semalam lawan Wigan aku tengok die sungguh-sungguh nak gol.
Boleh tahan banyak la die try.Tapi tak masuk-masuk.
Bagus usaha tu.Aku puji.
Tapi persoalannya sekarang sampai bila die tak dapat nak gol??
Sampai akhir hayat seekor tikus ke??
Ponat dah den menunggu eh.


Ape sebab ek die tak gol-gol??
Tak ada luck or luck tak ada??
Ke kaki pengkor tak bedung.
Tak pun ade orang main bomoh.
Tok Bomoh mane la pergi jampi die ni.
Tak mungkin pak edwin jorko yang buat.


Setiap minggu or setiap kali game, fans(Chelsea) sure harap die gol.
Aku yang musuh die pun nak tengok dapat tak die gol.
Buka ape,letih dah duk nganjing die.
Malangnya saban hari kite hanya dapat telor,telor,telor.
Bile nak menetas pun tak tau la.
Jenuh le macam ni.


Benda ni kadang-kdang buat aku terfikir.

Mungkinkah badi Sheva terkene dekat die??
Beli mahal-mahal tapi gagal.
Bergolok-gadai Abramovich nak beli die.
Habis di korek tabung Zirafah yang die ade.
Semata-mata untuk beli die ni.
Belanja awek pun tak sampai macam ni. 

Satu kesimpulan palsu aku boleh buat.
Aku kire El Nino nak jadi macam Wan Rohaimi.
Dari striker pergi ke defend.
Mane la tau jadi macam David Luiz.
Main defend tapi boleh buat gol.


Bilakah penantian ni akan berakhir??
Aku tak dapat nak beri jawapan.
Maybe Bienda boleh bantu.=)




p/s:harap striker Malaysia tak contohi die.




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...