Saturday, 16 April 2011

Malang berganda

Ingatkan mata bonuslink je boleh berganda.Malang pun rupenye boleh berganda.Harapan Man U untuk treble season ni berkecai.Tinggal dua je.Game tadi Berbatov missed dua big chances yang sepatutnya ubah seluruh game.Chance yang pertama kalo gol memang aku tabik spring.Itu antara movement paling menarik aku tengok.Malangnye tak masuk la pula.Ini kesilapan paling besar Man U sebenarnya.Kehilangan rude boy terus rasai bila benda-benda macam ni jadi.Tapi Rooney yang sangat kacak di bench nampak tenang je.Scholes macam biasa memang gemar dengan kad merah.Ambil alih tugas Roy Keane.Aku maafkan kad tu sebab 50-50 punya challenge cuma die lambat sikit.Ketiadaan kuda tua Giggsy beri kesan dekat performance Man U.Tua-tua pun gagah.Man.City tak hebat mane pun sebenarnya.Persembahan Man City belum mencapai taraf yang sepatutnya jika nak di bandingkan dengan pembelian yang menjangkau wang yang berjuta-juta lemon.Man U je yang suka sangat buat mistake malam ni.Cantik punyer Carrick passing dekat Yaya sehingga die tersenyum menampakkan bibir munggilnya.Finishing yang baik.Dapat tepukan dari Kolo Toure yang duduk di tepi dan tak dapat main sebab bergelumang denga najis dadah.Bahloltelli main macam budak baru nak masuk akademi bola tapi nak bergadoh macam dah selalu join tomoi dekat Thailand.Mujur ferdy tak duku kepale budak tu.Kalo main petang-petang ni memang free-free je dapat.De Jong pula aku rase bakat die more dekat arena wrestling tak pun ultimate fighter.Baru kene buku dengan ruas.Koman-koman boleh dapat tali pinggang.Man City raikan kemenangan ni seperti kanak-kanak yang baru melepasi fasa menghisap botol susu.Tahniah.

Kaki pengkor
jangan mencurut lepas ni.
Tak heran la kalah,guru yaya rupenye.

PEACE.OUT






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...