Sunday, 3 April 2011

El Matador


Name die Edinson Cavani.
Umur kurang setahun dari aku.
Tinggi,tinggi sikit dari aku.
Main untuk Uruguay dan Napoli.
Korang sure aku rase tak berapa kenal die berbanding Diego Forlan dan Luiz Suarez yang memang dah lama melekat di hati peminat bola sepak dunia.
Kalo korang nak tau name die sekarang meniti rapat di bibir peminat bola sepak Italy terutama fans Napoli.
Jaringan-jaringan die membantu Napoli menduduki tangga ke-2 sekarang.
Dengan jaringan mencecah 22 gol die sekarang antara pencabar untuk pemenang kasut emas serie A untuk season ni.
Eto'o pun terpakse intai dari belakang je.
Berdoa die tak gol dah lepas ni.
Hampir separuh jaringan Napoli dihasilkan oleh mamat ni.
Buka transfer window nanti silap-silap banyak team besar beli batang pancing,pukat,jala dengan bot penunda.
Nak tangkap ikan besar la katakan.
Kalo untung makan umpan dapat la.
Satu benda yang aku dapat bila tengok die ni,Uruguay sentiasa tak ketandusan bakat penyerang.
Position lain ade juga tapi position striker paling menyerlah.
Nice la.Keep it up.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...